Kılıçdaroğlu: Bu kardeşinizin oğlu "fakir fukaranın oğlu askerlik yapıyorsa ben de yapacağım" dedi

Kılıçdaroğlu: Bu kardeşinizin oğlu "fakir fukaranın oğlu askerlik yapıyorsa ben de yapacağım" dedi
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerine yönelik Isparta'da düzenlenen mitingde konuştu. Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun askerliğini...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerine yönelik Isparta'da düzenlenen mitingde konuştu. Kılıçdaroğlu, oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nun askerliğini yaptığını hatırlattı, "Beyler çocuklarını zenginler gibi paralı askerlik yaptırdı" dedi.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

Benim saraylarda gözüm yok. Biz sizler gibi sizler gibi mütevazı yaşarız. Çoluk çocuğumuzla beraber huzur içinde yaşıyoruz. Beyler çocuklarını zenginler gibi paralı askerlik yaptırırken bu kardeşinizin oğlu, "Madem ki fakir fukaranın oğlu gidip askerlik yapıyor; ben de gideceğim, askerlik yapacağım" dedi. Gitti, askerliğini yaptı. Bir de diyorlar ki "Kılıçdaroğlu milliyetçi değil." Milliyetçiliğimi tartışmak istiyorlarsa ve yürekleri varsa çıkarsın karşıma.