Kılıçdaroğlu etrafındaki kalabalığa rağmen yalnız mı bırakıldı?

Kılıçdaroğlu etrafındaki kalabalığa rağmen yalnız mı bırakıldı?
Gazeteci Murat Yetkin, bugün yayımlanan yazısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalnız bırakıldığını yazdı. “Kılıçdaroğlu etrafındaki kalabalığa rağmen, birkaç ilkeli parti yönetici dışında yalnız bırakıldı ve evet,...

Gazeteci Murat Yetkin, bugün yayımlanan yazısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalnız bırakıldığını yazdı.

“Kılıçdaroğlu etrafındaki kalabalığa rağmen, birkaç ilkeli parti yönetici dışında yalnız bırakıldı ve evet, bazı müttefiklerince de” diyen Yetkin yazısının devamında ise, "Açıkçası Kılıçdaroğlu etrafındaki kalabalığa rağmen, birkaç ilkeli parti yönetici dışında yalnız bırakıldı ve evet, bazı müttefiklerince de. Şu anda siyasi manzara Erdoğan’ın lehine; Meclis üstünlüğünün istikrar demek olduğunu balkon konuşmasında vurguladı bile. Ancak siyasette rüzgârların nasıl hızla yön değiştirebildiğine en açık örnek 14 Mayıs’ta görüldü. 28 Mayıs’ta aynı tablo ile karşılaşmak istemiyorlarsa, muhalefet liderleri şu sandık işine bir daha baksalar iyi olur" ifadelerini kullandı.

CHP'nin kurumsal yönetim unsurlarının Kılıçdaroğlu'nu ilk turda cumhurbaşkanlığına taşıyacak oylara sahip çıkmada yeterli mücadeleyi vermediğini kaydeden Yetkin, "CHP’lilerin oyları sayesinde Meclis’e sandık güçlerinin üzerinde milletvekili gönderen Altılı Masa üyeleri sandık ve oy güvenliği açısından üzerine düşen her şeyi yaptılar mı?" sorusunu yöneltti.