Kılıçdaroğlu'dan vekillere kamuoyu önünde konuşma yasağı: Yolları ayırırız!

Kılıçdaroğlu'dan vekillere kamuoyu önünde konuşma yasağı: Yolları ayırırız!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da bir araya geldiği milletvekillerine, "Parti içindeki konuları kamuoyu önünde tartışmayın" uyarısında bulunarak, "Bu düşüncede olanlar varsa yollarımızı ayıralım" dediği...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da bir araya geldiği milletvekillerine, "Parti içindeki konuları kamuoyu önünde tartışmayın" uyarısında bulunarak, "Bu düşüncede olanlar varsa yollarımızı ayıralım" dediği iddia edildi.

Kılıçdaroğlu, Ankara'da yemekli toplantıda milletvekilleri ile bir araya geldi. Toplantıya ilişkin CNN TÜRK muhabiri Melike Görür, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel tesislerinde yapılan o buluşma yaklaşık 3 saat sürdüğünü anlattı.

Edinilen bilgilere göre, ilk CHP Grup Başkanı Özgür Özel açılış konuşması yaptı. Sonrasında Kılıçdaroğlu konuştu. Milletvekillerine, "Parti içindeki konuları kamuoyu önünde tartışmayın" uyarısında bulundu.

Kılıçdaroğlu'nu "Kamuoyuna farklı görüntü vermeyi kabul etmiyorum. Bugüne kadar çok konuşuldu. Bundan sonrasına müsaade etmem. Bu düşüncede olanlar varsa yollarımızı ayıralım" dediği öğrenildi.