Şampiyonlar ligi kadrosunda Bayraktar da var

Şampiyonlar ligi kadrosunda Bayraktar da var
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiğinde Bayraktar kardeşlerin çalışmalarına destek...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiğinde Bayraktar kardeşlerin çalışmalarına destek vereceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, ABD'de havacılık ve uzay şirketi bulunan Özmen ailesinin Atatürk Havalimanı'nda çalışacağını açıklamış, Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar, bu durumu "peşkeş çekmek" olarak değerlendirmişti.

Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

Beni dinlememişler demek ki. Ben Bayraktarların Türkiye için ne kadar önemli şeyler yaptığını anlattım. İkitelli'de ziyarete gittim, bana dertlerini anlattılar, sabah kahvaltısı yaptık. Geliştirdikleri uçak modeli önünde fotoğraf çektirdik. Paylaşmıyorum çünkü aileden izin almadım. Başlarını belaya sokalım istemiyorum.

Onlar da benim söylediğim şampiyonlar liginin bir parçası olacaktır. Siz uçak geliştirdiğinizde biz neden karşı çıkalım, akıl tutulması bu. Her türlü desteği vereceğiz.

Bütün bu gelişmeleri parti devleti süreci içinde yaptılar. Ben geldiğimde aynı mantıkta gitmez. Parti ayrı, devlet ayrı. Devlete kim hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri var.