Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce açıklaması: Hiçbir partiyle kapıları kapatma lüksümüz yok

Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce açıklaması: Hiçbir partiyle kapıları kapatma lüksümüz yok
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnc’nin müzakere açıklamalarına ilişkin “Hiçbir partiyle kapıları kapatma...

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnc’nin müzakere açıklamalarına ilişkin “Hiçbir partiyle kapıları kapatma lüksümüz yok” açıklamasında bulundu. İnce, “Ne müzakeresi, geçti o günler” demişti.

Bugün Trabzon ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Muharrem İnce defterini kapattı mı?" sorusuna, "Bizim hiçbir partiyle kapıları kapatma lüksümüz yok. ‘Tamamen kapattık, bir daha görüşmeyeceğiz, bir daha konuşmayacağız’ diye bir şeyimiz yok yani” yanıtını verdi.

Gerçek Gündem Genel Yayın Yönetmeni Hilmi Hacaloğlu'nun aktarımına göre Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: “Bizim hiçbir partiyle kapıları kapatma lüksümüz yok zaten. ‘Tamamen kapattık, bir daha görüşmeyeceğiz, bir daha konuşmayacağız’ diye bir şeyimiz yok yani. Siyasi partilerle oturulur konuşulur, tartışılır, belli soruların çözümü konusunda görüş birliğine varılır. Bazılarında görüş birliğine varılmaz. Her bir siyasi partinin kendi doğal olarak politikaları vardır. Bizim görevimiz de o politikalara saygı duymaktır.”

TIKLAYINIZ - İNCE: NE MÜZAKERESİ, GEÇTİ O GÜNLER

Dün Habertürk yayınına katılan İnce, Millet İttifakı’yla müzakereye açık olup olmadığı yönündeki soruya da İnce, “Ne müzakeresi, geçti o günler. Gidiyorsun herkes ile görüşüyorsun son gün son 24 saate Muharrem İnce’yi bırakıyorsun. Senin derdin zaten müzakere etmek değil” açıklamasında bulundu.