Kılıçdaroğlu’nu protesto eden MÜSİAD eski şube başkanı çıktı

Kılıçdaroğlu’nu protesto eden MÜSİAD eski şube başkanı çıktı
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, millet ittifakının adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Malatya’da protesto edenin AKP’ye yakın Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) Malatya şube eski başkanı...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, millet ittifakının adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Malatya’da protesto edenin AKP’ye yakın Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (MÜSİAD) Malatya şube eski başkanı Hüseyin Kalan olduğunu açıkladı.

TELE1’de konuşan CHP Grup Başkanvekili Özel, “Konteynerin birinden birisi genel başkanımızı protesto etmeye başladı. İlk başta şaşırdım; konteynerden bir depremzede diye düşünüyorsunuz, ‘CHP zihniyetli, biz sizi biliriz, gidin buradan, falan.’ O sırada Veli Ağbaba (CHP Malatya milletvekili) o konteynere doğru döndü ve ‘Hüseyin bey, tanıdım sizi, gördüm sizi’ dedi. ‘Abi tanıyor musun’ dedim; ‘Hüseyin Kalan’ dedi, MÜSİAD’ın eski başkanı” dedi.

KENDİNİ DEPREMZEDE GİBİ GÖSTERMİŞ
Hüseyin Kalan’ın “kendisini bir depremzede gibi gösterip konteynerin içine girdiğini” söyleyen Özel, “Oradan genel başkanımızı protesto ediyor. Foyası ortaya çıkınca, bu sefer döndü Saadet Partililere, ‘Yazıklar olsun size, Erbakan hocanın kemikleri sızlıyor, siz nasıl olur da CHP’lilerle kol kola yürürsünüz.’ Nasıl hakaretler falan. Bu normal bir şey değil” diye konuştu.

Hüseyin Kalan, Yeşilyurt Belediyesi’nde AKP’den meclis üyeliği yapmıştı.