Kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı Yüksel'den ilk açıklama

Kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı Yüksel'den ilk açıklama
CHP’de Siyasi İşler ve Seçim Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı'na getirilen Mehmet Ali Yüksel, ilk açıklamasını yaptı. Yüksel, öncelikli işlerinin sandığa gitmeyen seçmeni sandığa götürmek olacağını...

CHP’de Siyasi İşler ve Seçim Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı'na getirilen Mehmet Ali Yüksel, ilk açıklamasını yaptı. Yüksel, öncelikli işlerinin sandığa gitmeyen seçmeni sandığa götürmek olacağını söyledi.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre, seçim kampanyasının başına getirildiği iddiasının doğru olmadığını dile getiren Yüksel, “Bazı basın yayın organları yazıyı görmelerine rağmen yanlış okuma yapmışlar. Ben kampanyanın başında ya da kampanyanın sorumlusu değilim. Ben siyasi işler ve propagandayla ilgili Sayın Genel Başkanımızın görev verdiği bir kişiyim” dedi.

Seçim kampanya süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan Yüksel, “Seçim kampanyasında ne yapılması gerekiyorsa onları yapacağız. Ama öncelikli işimiz sandığa gitmeyen, oy kullanmayan tüm vatandaşlarımızı sandığa taşıyıp Türkiye demokrasisini eksiksiz bir şekilde işlemesini sağlamak” diye konuştu.

Yüksel, aynı zamanda Kılıçdaroğlu’nun sahadaki gelişmelerle ilgili doğru bilgilendirilmesi konusunda da görev alacağını ifade etti.