'Korkma Ben Yanındayım' setine mühür vuruldu

'Korkma Ben Yanındayım' setine mühür vuruldu
Beykoz Belediyesi, 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin çekildiği gecekonduyu "plato ruhsatı" olmadığı gerekçesiyle mühürledi. Beykoz Belediyesi’nin mühürlediği gecekonduya evin sahibi aile de giremiyor.MedYapım imzalı 'Korkma...
Beykoz Belediyesi, 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin çekildiği gecekonduyu "plato ruhsatı" olmadığı gerekçesiyle mühürledi. Beykoz Belediyesi’nin mühürlediği gecekonduya evin sahibi aile de giremiyor.

MedYapım imzalı 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin Beykoz’da ev sahnelerinin çekildiği, bir aileye ait gecekondu Beykoz Belediyesi tarafından mühürlendi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Belediye, şahsa ait gecekondunun "plato ruhsatı" olmadığını gerekçe gösterdi.

'Korkma Ben Yanındayım' setine mühür vuruldu - Resim: 2

Geçen ay çekim izni almak için Beykoz Belediyesi’ne 60 bin TL ödeyen MedYapım ise mekanın plato değil, gerçek bir mekan olduğunu belirtti.

'Korkma Ben Yanındayım' setine mühür vuruldu - Resim: 3

Bütün dizilerin gerçek mekanlarda çekildiğine dikkat çeken MedYapım, geçmişte Beykoz Adliyesi, Beykoz Belediyesi ve Beykoz Devlet Hastanesi‘nde de çekim yaptıklarını hatırlatarak, hiçbirinin plato ruhsatının olmadığını söyledi.

'Korkma Ben Yanındayım' setine mühür vuruldu - Resim: 4

Belediye görevlileri, buzdolabında bozulacak malzeme olduğu için elektrik şalterini kaldırmadıklarını da zapta not düştü.

'Korkma Ben Yanındayım' setine mühür vuruldu - Resim: 5

Beykoz Belediyesi’nin mühürlediği gecekonduya evin sahibi aile de giremiyor.

'Korkma Ben Yanındayım' setine mühür vuruldu - Resim: 6

Cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Now’un 'Korkma Ben Yanındayım' dizisi, Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Muray Aygen, Didem Balçın gibi isimleri buluşturuyor.

'Korkma Ben Yanındayım' setine mühür vuruldu - Resim: 7