Kulis: Erdoğan, AKP'de kendisinden sonrası için kafa yoruyor, tercihi aile çevresi

Kulis: Erdoğan, AKP'de kendisinden sonrası için kafa yoruyor, tercihi aile çevresi
Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay, kulislerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "kendisinden sonrası için kafa yorduğunun" konuşulduğunu yazdı.  Balbay, Erdoğan'ın tercihinin aile çevresi olduğunu belirterek, "Teknolojinin...

Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay, kulislerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "kendisinden sonrası için kafa yorduğunun" konuşulduğunu yazdı.  Balbay, Erdoğan'ın tercihinin aile çevresi olduğunu belirterek, "Teknolojinin sadece festivali olmaz, siyaseti de olur!" diyerek, damadı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ı ima etti.

Balbay, yazısının ilgili bölümünde şunları kaydetti:

"AKP’nin 7 Ekim’deki 7. Olağan Kongresi'nde kadrolarını neredeyse yüzde 80’e varan oranda değiştireceği konuşuluyor. Hükümetteki 28 Mayıs sonrası yaşanan ciddi değişiklik partiye de yansıyacak. Bu elbette önemli ama her şeye tek kişinin karar verdiği 'şahsım' rejiminde görüntüyü kurtarmaktan başka bir şey değil. AKP’deki derin kulislerde Erdoğan’ın partide kendisinden sonrası için de kafa yorduğu konuşuluyor. Tercihin daha çok aile çevresinden olacağı yönünde söylentiler var. Teknolojinin sadece festivali olmaz, siyaseti de olur!" 

Yazının tamamı için tıklayın.