Maçın ortasında üzerine yıldırım isabet eden futbolcu hayatını kaybetti

Maçın ortasında üzerine yıldırım isabet eden futbolcu hayatını kaybetti
Endonezya'da Bandung City - FBI Subang maçı oynandığı esnada sahaya yıldırım düştü. Yıldırımın isabet ettiği 34 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetti.Endonezya'nın Bandung kentinde bulunan Siliwangi Stadyumu'nda oynanan Bandung...
Endonezya'da Bandung City - FBI Subang maçı oynandığı esnada sahaya yıldırım düştü. Yıldırımın isabet ettiği 34 yaşındaki futbolcu hayatını kaybetti.Endonezya'nın Bandung kentinde bulunan Siliwangi Stadyumu'nda oynanan Bandung City ile FBI Subang karşılaşmasında oyun oynanırken sahaya yıldırım düştü. Yıldırım direkt 34 yaşındaki futbolcunun üstüne düşerken tecrübeli oyuncu hayatını kaybetti. O anlar ise canlı yayında yayınlandı.

Sahanın ortasına yıldırım düştü

Karşılaşma oynanırken  34 yaşındaki Septian Raharaja savunmada top bekliyordu. Bir anda üstüne yıldırım düştü. Herkesin şoke olduğu anlar canlı yayında da ekranlara geldi. Üstüne yıldırım düşen 34 yaşındaki Septian Raharaja ise hayatını kaybetti.

Bandung Emniyeti'nden açıklama

Bandung Emniyet Müdürü Budi Sartono, Raharaja'nın vefat ettiği anlar hakkında açıklama yaptı. Sartono, ''Hava yağmurlu değildi, güzeldi, Raharaja bir anda gelen yıldırımla aniden yere düştü. Bu olayda futbolcumuz maalesef hayatını kaybetti.'' ifadelerini kullandı.

Endonezya basınında yer alan haberlere göre; maçın ikinci yarısında başlangıçta sıcak olan havanın, daha bulutlu hale geldiği ve birkaç kez şimşek sesinin duyulduğu ifade edildi.