Mansur Yavaş’tan provokasyon açıklaması: Bu saatten sonra sökmez artık bunlar

Mansur Yavaş’tan provokasyon açıklaması: Bu saatten sonra sökmez artık bunlar
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bursa ve Ankara’da kendi bilgileri dışında bazı matbaalarda kendi afişlerinin basılmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Yavaş, “Biz her seçim provokasyon yapılmasına alıştık...
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bursa ve Ankara’da kendi bilgileri dışında bazı matbaalarda kendi afişlerinin basılmasına yönelik açıklamalarda bulundu. Yavaş, “Biz her seçim provokasyon yapılmasına alıştık artık. Ama bu saatten sonra sökmez artık bunlar” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, Bursa ve Ankara’da bazı matbaalarda kendileri adına görsellerinin yer aldığı afiş ve bayrak basılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Her seçimde provokasyon yapılması alışkanlık haline geldi. Belli ki bir şeyler planlanıyor. Ortaya çıkınca inşallah sizlerle paylaşırız" dedi.

Mansur Yavaş, bugün Çamlıdere Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı sonrasında gazetecilerin konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

"Belli ki bir şeyler planlanıyor"

Yavaş, şunları söyledi:

"Biz bastırmadığımıza göre bir başkası neden yüklü miktarda afişi, bezi, bayrağı bastırır bilmiyorum. Haber aldık bunu da özellikle duyurduk. Biz her seçim provokasyon yapılmasına alıştık artık. Belli ki bir şeyle planlanıyor. Ortaya çıkınca inşallah sizlerle paylaşırız.

Bizim olmayacağımız yerlerde sanki bunları asacak veya üzerine bir şey yazacaklar bilmiyorum, olunca görürüz. Ama bu saatten sonra sökmez artık bunlar."