Milli voleybolcu Simge Aköz kahkahalar attı: Öyle denilince utanıyorum

Milli voleybolcu Simge Aköz kahkahalar attı: Öyle denilince utanıyorum
Eczacıbaşı'nın ve A Milli Kadın Voleybol takımının yıldız liberosu Simge Aköz, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında MVP seçildi. Maç sonu 4Bir4Bir'e konuşan Aköz, "MVP nasılsın" diye sorulunca kahkahalara boğularak...
Eczacıbaşı'nın ve A Milli Kadın Voleybol takımının yıldız liberosu Simge Aköz, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında MVP seçildi. Maç sonu 4Bir4Bir'e konuşan Aköz, "MVP nasılsın" diye sorulunca kahkahalara boğularak "Öyle deyince utanıyorum" ifadelerini kullandı.

Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Eczacıbaşı Dynavit, konuk ettiği İtalya'nın Savino Del Bene ekibini 3-2 yendi. Eczabaşı'nda Simge Şebnem Aköz maçın MVP'si oldu.

Eczacıbaşı Dynavit, TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı 23-25, 25-21, 24-26, 25-17 ve 15-12 setlerle 3-2'i kazanarak 28 Şubat Çarşamba günü oynanacak olan yarı final rövanş maçı için avantaj elde etti.

Simge Aköz MVP seçildi

Eczacıbaşı'nın 32 yaşındaki liberosu milli voleybolcu Simge Şebnem Aköz, Savino Del Bene karşılaşmasının en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

"Öyle denilince utanıyorum"

Karşılaşmanın ardından 4Bir4Bir'e açıklamalarda bulunan Simge Şebnem Aköz, kendisine 'MVP nasılsın' diye sorulunca kahkalar atarak "Öyle deyince utanıyorum" dedi.

Karşılaşmaya yönelik değerlendirmelerde de bulunan milli voleybolcu, "Gerçekten inişleri çıkışları olsa bile hiçbir zaman pes etmeyen bir takımdık. Grup maçlarında iki kez yenilmiştik. Bugün birbirini tanıyan iki takım sahadaydı. O da maçın skoruna yansıdı. Galip gelen taraf olduğumuz için çok mutluyum. İnanıyorum İtalya'da yarı final biletini alacağız. İnanılmaz duyguluyum. Müthiş bir takım oyunu vardı. Onlarla gurur duyuyorum. Taraftar da müthiş. Her zaman bu kadar kalabalığa oynamak müthiş sevindirici. Çıkın çıkın gelin bekliyoruz her zaman." ifadelerini kullandı.