Mustafa Sarıgül Ordu’dan mı aday olacak? Önemli bir karar arifesindeyim

Mustafa Sarıgül Ordu’dan mı aday olacak? Önemli bir karar arifesindeyim
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ordu Büyükşehir iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada önemli bir karar arifesinde olduğunu dile getirdi.Gazete Pencere Haber Merkezi Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin belediye...
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Ordu Büyükşehir iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada önemli bir karar arifesinde olduğunu dile getirdi.

Gazete Pencere Haber Merkezi 

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerin belediye başkan adayları da artık şekillenmeye başladı. CHP'de Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı hakkındaki belirsizlik sürüyor.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı öne sürülürken, Sarıgül’den videolu yanıt geldi. Sarıgül, paylaşımında” Bana bütün Türkiyem gel diyorsunuz. Antep'im, Kocaeli’m Denizli’m. Hele hele hele ordum. Nasıl gelmek istiyorum ama? Bir de bana sorun” dedi.

Önemli bir karar arifesindeyim

Sarıgül’ün paylaşımı şu şekilde;

Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda eski Şişli Belediye Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili Sarıgül, “Çok duyguluyum, çok heyecanlıyım. Önemli bir karar arifesindeyim. Bana bütün Türkiyem gel diyorsunuz. Antep'im, Kocaeli’m Denizli’m. Hele hele hele Ordu’m. Nasıl gelmek istiyorum ama? Bir de bana sorun. Bu canları nasıl bırakayım?” ifadelerini kullandı.