Naci Görür uyardı: Zagros Bindirme kuşağına dikkati çekiyoruz

Naci Görür uyardı: Zagros Bindirme kuşağına dikkati çekiyoruz
Hakkari’de meydana gelen depremlere ilişkin sosyal medya hesbından açıklama yapan Yer Bilimci Naci Görür, “Hakkari ve Bitlis/Zagros Bindirme kuşağına dikkati çekiyoruz. Adıyaman-Hakkari arasında ve Tunceli ve Bingölde Deprem...

Hakkari’de meydana gelen depremlere ilişkin sosyal medya hesbından açıklama yapan Yer Bilimci Naci Görür, “Hakkari ve Bitlis/Zagros Bindirme kuşağına dikkati çekiyoruz. Adıyaman-Hakkari arasında ve Tunceli ve Bingölde Deprem Dirençli Kentler faaliyetleri sürdürülmelidir” paylaşımında bulundu

Gazete Pencere Haber Merkezi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) dün akşam merkez üssü Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, olan 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

Depremler üzerine açıklama yapan Yer Bilimci Naci Görür, “Adıyaman-Hakkari arasında ve Tunceli ve Bingölde Deprem Dirençli Kentler faaliyetleri sürdürülmelidir. Depremden korkmamak depreme hazır olmakla mümkün” dedi.

Naci Görür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar, bugün daha önce yazdığım bazı tweetleri tekrar gönderdim. Bu tweetlerde Hakkari ve Bitlis/Zagros Bindirme kuşağına dikkati çekiyoruz. Bugün de aynı şeyi söylüyorum. Adıyaman-Hakkari arasında ve Tunceli ve Bingölde Deprem Dirençli Kentler faaliyetleri sürdürülmelidir. Depremden korkmamak depreme hazır olmakla mümkün. Bakın bugün Japonys’de 7’nin üzerinde deprem oldu 1 kişi bile ölmedi. Ülkemizde deprem dirençli kentler istiyoruz. Kampanyaya yazılarak, talep ederek katkı veriniz. Sevgiyle" dedi.