Öğrenciden isyan dolu sözler: Bir kitaba 200 lira vermek istemiyorum artık

Öğrenciden isyan dolu sözler: Bir kitaba 200 lira vermek istemiyorum artık
Millet İttifakı liderleri büyük İzmir mitingi kapsamında Gündoğdu Meydanı'na bir araya geldi. Çok sayıda vatandaş, miting alanına akın etti. Miting alanında mikrofon uzatılan bir öğrenci, “Kılıçdaroğlu benim için hakkı...

Millet İttifakı liderleri büyük İzmir mitingi kapsamında Gündoğdu Meydanı'na bir araya geldi. Çok sayıda vatandaş, miting alanına akın etti. Miting alanında mikrofon uzatılan bir öğrenci, “Kılıçdaroğlu benim için hakkı ve adaleti ifade ediyor” dedi. Genç öğrenci, "Bir kitaba 200 lira vermek istemiyorum artık" diyerek isyan etti.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu büyük İzmir mitinginde vatandaşlara seslendi. Miting alanı hınca hınç doldu. Mitinge katılan bir öğrencinin mikrofonlara yansıyan şu sözleri dikkat çekti:

"BİZ EN ÇOK ADALETİ ÖZLEDİK"

"Kılıçdaroğlu benim için hakkı ve adaleti ifade ediyor. İnşallah iktidara gelecek ve herkesi adaleti ulaştıracağız. Ben fen lisesinde okuyorum ve 200 lira bir kitaba vermek istemiyorum artık. Çünkü biz en çok adaleti özledik artık. Geleceğimi düşündüğüm için Kılıçdaroğlu’na oy vermek istiyorum."