Özgür Özel, 15 Eylül'ü işaret etti!

Özgür Özel, 15 Eylül'ü işaret etti!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı Özgür Özel, 15 Eylül Cuma günü parti kurultay sürecine dair basın açıklaması yapacağını duyurdu. Özel, bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişti.CHP içindeki...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı Özgür Özel, 15 Eylül Cuma günü parti kurultay sürecine dair basın açıklaması yapacağını duyurdu. Özel, bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişti.

CHP içindeki değişim tartışmalarında genel başkan adayı olmaya hazır olduğunu daha önce belirten Özgür Özel'in yarın istifa edeceği ve adaylığını açıklayacağı iddia edilmişti.

Özel'in cuma günü genel başkanlığa adaylığını açıklaması bekleniyor.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özgür Özel, "Bugün saat 14.00'te Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdim. İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Özel'in yarın adaylığını açıklayacağını iddia etmişti:

"Gazeteci Barış Yarkadaş, Özgür Özel'in yarın (13 Eylül) genel başkanlığa adaylığını açıklayacağını öne sürdü. Yarkadaş'ın iddiasına göre Özel, yarın grup başkanlığından istifa ederek CHP İzmir İl Kongresi'ne katılacaktı."