Özgür Özel adres verdi: Tutum belgesi eleştiri ve katkıya açıktır

Özgür Özel adres verdi: Tutum belgesi eleştiri ve katkıya açıktır
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP'nin olağan kurultayında aday olacağını açıkladığı toplantıda paylaştığı tutum belgesinin eleştiri ve öneriye açık olduğunu belirterek e-posta adresi verdi. "Partimizin genel merkezinde...

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP'nin olağan kurultayında aday olacağını açıkladığı toplantıda paylaştığı tutum belgesinin eleştiri ve öneriye açık olduğunu belirterek e-posta adresi verdi.

"Partimizin genel merkezinde dün açıkladığımız tutum belgemizin tamamını buradan okuyabilirsiniz. Tutum belgemiz her türlü eleştiri öneri ve katkıya açıktır. Görüş ve önerileriniz için : [email protected]" diyen Özgür Özel adaylığını açıkladığı CHP Genel Merkezi'nde CHP'deki değişime ve Türkiye'nin temel sorunlarına ilişkin tutum belgesini açıkladı.

Tutum belgesinde dış politikadan Kürt sorununa, kutuplaşmadan gençlerin sorunlarına, çalışanların sorunlarından ekonomik sorunlara pek çok konuda çerçeve yaklaşım yer aldı.

İLGİLİ HABER: Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun rakibi: Yol ayrımındayız; ya sağ siyasete sığınacağız ya sosyal demokrat siyasete…

İLGİLİ HABER: Özgür Özel’in adaylığını açıkladığı toplantıda dikkat çeken detay; sızdırılan Zoom toplantısındaki isimler yoktu!