Özgür Özel: İlla genel başkan adayı olayım demiyorum

Özgür Özel: İlla genel başkan adayı olayım demiyorum
CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, adaylık ile ilgili olarak "Ben illa genel başkan adayı olayım demiyorum. Sorumluluktan da fedakarlıktan kaçmıyorum. Yeter ki değişim olsun” diye konuştu.Kübra Par’a konuşan...

CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, adaylık ile ilgili olarak "Ben illa genel başkan adayı olayım demiyorum. Sorumluluktan da fedakarlıktan kaçmıyorum. Yeter ki değişim olsun” diye konuştu.

Kübra Par’a konuşan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, "Bu süreçte mutlaka kuvvetli özeleştiri yapmamız lazım. Bırakın parti mensuplarını, oy veren vatandaşın bize ‘Değişin’ deme hakkı var. Hatta oy vermeyenler de ‘Değişin de oy verelim’ diyebilir. Genel Başkanımız ile çatışmayı da onun hırpalanmasını da doğru bulmam" ifadelerini kullandı.

"Sorumluluktan da fedakarlıktan kaçmıyorum"

Özel'in açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Bu süreçte bir kaç aday yarışabilir. Veya bir uzlaşı da mümkün olabilir. Ben illa genel başkan adayı olayım demiyorum. Sorumluluktan da fedakarlıktan kaçmıyorum. Kaybeden takımda santrafor olmak yerine şampiyon olmak isteyen takımın her mevkiinde olabilirim. Yeter ki değişim olsun. Yerel seçime doğru giderken, yani ekim kasım gibi CHP’nin yenilenip güçlenmesi lazım."