Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'ndan 'Kütahya' için çağrı

CHP'nin 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinglerinin yeni adresi Kütahya oldu. CHP lideri Özgür Özel ve tutuklu cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Kütahya mitingi için yurttaşlara çağrıda bulundu.

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu'ndan 'Kütahya' için çağrı

GAZETE PENCERE - CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından 19 Mart'tan bu yana düzenlenen 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinginin yeni adresi için hem CHP Genel Başkanı Özgür Özel hem de Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesaplarından çağrı yaptı.

Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kurtuluş umudunu yeniden yeşertmek için yarın Kütahya’nın yiğit insanlarıyla kucaklaşmaya geliyoruz" ifadesini kullandı.

Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabı olan Cumhurbaşkanı Aday Ofisi'nden ise videolu paylaşım yapıldı. Paylaşımda "Yarın Kütahya’dayız. Milletimizle beraberiz" denildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar