Özgür Özel’den TÜSİAD’a ziyaret: Gündem yargı baskısı ve ekonomi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (TÜSİAD) ziyaret etti. Saat 14.30 sularında CHP heyetiyle birlikte Beyoğlu’ndaki TÜSİAD Genel Merkezi’ne gelen Özel’in gündeminde, iş dünyasına yönelik yargı baskısı ve ekonomik gelişmelerin olduğu değerlendiriliyor.
Özel’e ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nuri Aslan, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe eşlik etti. Heyet, bina girişinde açıklama yapmadan içeri geçti.
TÜSİAD, son günlerde dernek Başkanı Orhan Turan ve Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras hakkında açılan soruşturmalarla gündeme gelmişti.
CHP lideri Özgür Özel’in TÜSİAD ziyaretinin ardından saat 15.30’da İstanbul Sanayi Odası’nı (İSO) da ziyaret etmesi bekleniyor. Görüşmelerin ardından bir basın açıklaması yapılması öngörülüyor.
Kaynak:Haber Merkezi