Redkitler lideri yakalandı: Beraberinde 4 isim daha Türkiye'ye getirildi
Redkitler suç örgütü lideri Gürcistan'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
GAZETE PENCERE - “Redkitler” organize suç örgütü lideri, Ferhat Delen ile “Erdoğan Aykut” organize suç örgütü elebaşı Erdoğan Aykut, Gürcistan’da yakalandı.
İki şüpheli, bugün Sarp Kara Hudut Kapısı üzerinden Türkiye’ye iade edildi.
Ferhat Delen’in “kasten öldürme”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma” ve “ruhsatsız ateşli silah ve mermi satın alma, taşıma veya bulundurma” suçlarından arandığı belirtildi.
Erdoğan Aykut’un ise “silahla yağma”, “yurt dışına çıkmaya imkân sağlama” ve “hırsızlık” suçlarından arandığı bildirildi.
4 İSİM DAHA TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ
“Kule Emre” organize suç örgütü üyesi Bayram Tekkalan’ın da “silahla tehdit”, “kamu malına zarar verme” ve “ruhsatsız silah bulundurma” suçlarından kırmızı bültenle arandığı belirtildi.
Ayrıca Ş.B., D.Y., H.U. ve F.S. isimli şüphelilerin de “kasten öldürme”, “öldürmeye teşebbüs”, “öldürmeye azmettirme”, “tasarlayarak kasten öldürme”, “silahla yağma”, “sahte para basma” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” gibi çeşitli suçlardan arandıkları açıklandı.
Gürcistan’da yakalanan şüphelilerin Türkiye’ye iadelerinin tamamlandığı bildirildi.
Kaynak:Haber Merkezi