Ronaldo'dan skandal hareket: Sözleşmesi feshedilebilir

Ronaldo'dan skandal hareket: Sözleşmesi feshedilebilir
Ronaldo, Al Hilal karşılaşmasında Messi tezahüratlarına öfkelendi. Takımı Al Nassr'ın 2-0 kaybettiği maçın ardından Ronaldo'nun yaptığı hareket tepki çekti.Suudi Arabistan'da Fenerbahçe'nin eski hocası Jorge Jesus'un ekibi...
Ronaldo, Al Hilal karşılaşmasında Messi tezahüratlarına öfkelendi. Takımı Al Nassr'ın 2-0 kaybettiği maçın ardından Ronaldo'nun yaptığı hareket tepki çekti.

Suudi Arabistan'da Fenerbahçe'nin eski hocası Jorge Jesus'un ekibi Al Hilal ile, Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Al Nassr, Riyad Sezon Kupası final maçında karşı karşıya geldi. Ülkenin en büyük iki takımının mücadelesi hazırlık maçı olsa da oldukça gergin geçti. Al Nassr'dan 5, Al Hilal'den 3 olmak üzere toplam 8 futbolcu sarı kartla cezalandırıldı.

"Ben buradayım, Messi değil"

Al Hilal taraftarı maç boyunca Ronaldo'yu sinirlendirmek için "Messi" tezahüratları yaptı. Bu tezahüratlara tepki gösteren 39 yaşındaki yıldız, tribünlere dönüp "Burada olan benim, Messi değil" cevabını verdi.

Cristiano Ronaldo'nun 90 dakika sahada kaldığı maçı, Al Hilal 2-0 kazandı. Kupayı getiren golleri 17'de Sergej Milinkovic-Savic ve 30. dakikada Salem Al Dawsari kaydetti.

Maç sonunda olay hareket

Portekizli yıldız, yenilgi sonrası soyunma odasına giderken ıslıklar ve Messi tezahüratları eşliğinde kendisine doğru atılan Al Hilal atkısını şortunun içine sokup daha sonra tribünlere geri fırlattı. Ronaldo'nun bu anları sosyal medyada viral oldu.

[video width="720" height="1280" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/02/ssstwitter.com_1707495752294.mp4"][/video]