Rötar yapan uçakta yemek verilmeyince yolcular isyan etti

Rötar yapan uçakta yemek verilmeyince yolcular isyan etti
Bir hava yolu firmasına ait bir uçak, iddiaya göre planlanan saatte değil, sis nedeniyle öğle saatlerinde kalktı. Bu durum, uçak içinde bekleyen yolcular arasında rahatsızlığa yol açtı. Yolcular, beklemekten dolayı endişe ve...
Bir hava yolu firmasına ait bir uçak, iddiaya göre planlanan saatte değil, sis nedeniyle öğle saatlerinde kalktı. Bu durum, uçak içinde bekleyen yolcular arasında rahatsızlığa yol açtı. Yolcular, beklemekten dolayı endişe ve rahatsızlık duyarken, bir kadın yolcu duruma tepki gösterdi.

Bir hava yolu firmasına ait tarifeli bir uçak, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan sabah saatlerinde kalkması gereken zamanda sis nedeniyle rötar yaptı. Uçak içinde uzun süre bekleyen yolcular, duruma tepki gösterdi.

Bir kadın yolcu, kabin görevlisiyle tartışarak, "Şeker hastası var, çocuklar var. Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız?" diyerek tepkisini dile getirdi. Diğer yolcular da kabin görevlisine destek vererek alkışlarla protesto ettiler.

[video width="576" height="1024" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1709456556902.mp4"][/video]

Kadın yolcu, saatlerdir beklediklerini ve ne bir yerde oturabildiklerini ne de yemek yiyebildiklerini belirtti. Ancak kabin görevlisi, şu anki şartların bu olduğunu ifade ederek, uçmak isteyenlerin uçabileceğini, istemeyenlerin ise inebileceğini söyledi.

Bu sözler üzerine yolcular, hava yolu şirketi ve çalışanlarına karşı tepkilerini göstermek için alkışlı protesto gerçekleştirdiler. Olaylar uçaktaki kameralar tarafından kaydedildi.