Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı: Bayraktar da bizim, Özmen Ailesi de

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı: Bayraktar da bizim, Özmen Ailesi de
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla hem Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi hem de Bayraktar kardeşlere.Kılıçdaroğlu,...

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesajla hem Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi hem de Bayraktar kardeşlere.

Kılıçdaroğlu, ABD'de uzay ve havacılık üzerine bir şirketleri bulunan Özmen ailesinin Atatürk Havalimanı'nda uzay çalışmaları yapacağını duyurmuş, İHA ve SİHA'lar üreten Baykar'ın Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise buna tepki göstermişti.

Kılıçdaroğlu bu akşam katıldığı bir canlı yayında Baykar'a da destek vereceklerini ve kurmak istedikleri şampiyonlar ligi kadrosundan onları ayrı düşünmediğini açıkladı.

SAADET PARTİSİ'NDEN DESTEK

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Yazıcı, sosyal medya hesabından yayımladığı bir mesaj ile konuya dahil oldu. Yazıcı, Erbakan Hocamız, Türkiye’nin lider ülke olmasının “yüksek teknoloji” üretmekten geçtiğini söylerdi. Müstakbel Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidarında ülkemizin tüm evlatlarının fırsat bulacağı bir projeksiyon çizeceğiz. Bayraktar da bizim, Özmen Ailesi de" ifadelerini kullandı.