Sarıgül'den İçişleri Bakanlığına çağrı: 6 Şubat depremleri kayıpları hakkında açıklamada bulunun

Sarıgül'den İçişleri Bakanlığına çağrı: 6 Şubat depremleri kayıpları hakkında açıklamada bulunun
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 6 Şubat depremlerinin 1'inci yıl dönümüne depremde kaybolan yakınlarını bulamayan vatandaşlar için çağrıda bulundu. Sarıgül, ''İçişleri Bakanlığına çağrıda bulunuyoruz; lütfen...
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 6 Şubat depremlerinin 1'inci yıl dönümüne depremde kaybolan yakınlarını bulamayan vatandaşlar için çağrıda bulundu. Sarıgül, ''İçişleri Bakanlığına çağrıda bulunuyoruz; lütfen kayıp yakınlarına ve kamuoyuna açıklayıcı bir açıklamada bulunun!'' dedi.

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli ve 11 şehri etkileyen depremlerde can kayıplarının yanı sıra halen kendisinden haber alınamayan insanlar mevcut. Kayıp aile üyelerini arayan vatandaşların acısı üzerine CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, İçişleri Bakanlığına çağrıda bulundu.

Sarıgül çağrıda bulunduğu anlarda şöyle konuştu:

''6 Şubat depremlerinin 1'inci yıl dönümüne 1 gün kaldı ve halâ depremde kaybolan yakınlarını bulamayan vatandaşlarımız var.

Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınları ile Dayanışma Derneğinin rakamlarına göre 38'i çocuk olmak üzere 145'in üzerinde kayıp var.

Ancak her geçen gün kayıp sayısı artıyor.

İçişleri Bakanlığına çağrıda bulunuyoruz; lütfen kayıp yakınlarına ve kamuoyuna açıklayıcı bir açıklamada bulunun!''