Scout ekibi keşfetti: Fenerbahçe 23 yaşındaki sambacıya kancayı taktı

Scout ekibi keşfetti: Fenerbahçe 23 yaşındaki sambacıya kancayı taktı
Fenerbahçe'nin Fortuna Sittard forması giyen Brezilyalı Rodrigo Guth'u yakından takip ettiği öne sürüldü.Ligde ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren, Avrupa'da ise yoluna Konferas Ligi son 16 turundaki rakibinin...

Fenerbahçe'nin Fortuna Sittard forması giyen Brezilyalı Rodrigo Guth'u yakından takip ettiği öne sürüldü.Ligde ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren, Avrupa'da ise yoluna Konferas Ligi son 16 turundaki rakibinin belirlenmesini bekleyen Fenerbahçe bir yandan da gelecek sezonun kadro yapılanması çalışmalarını sürdürüyor.

Bonucci ve Çağlar'ın alternatifleri belirleniyor

Devre arasında kadrosuna kattığı stoperler Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü ile yarım sezonluk sözleşme yapan sarı lacivertliler, gelecek sezon için savunma alternatiflerini belirlemeye başladı.

Rodrigo Guth takibe takıldı

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe bu doğrultuda gelecek vaat eden stoperleri de mercek altına aldı. Bunlardan biri de Rodrigo Guth. Fenerbahçe scoutları, Fortuna Sittard forması giyen Rodrigo Guth'u yakından takip ediyor.

23 yaşındaki Brezilyalı savunmacı, ülkesinin takımlarından Coritiba çıkışlı. Rodrigo Guth, Avrupa futboluna Atalanta ile adımını attı. Ardından Pescara'da oynadı. NEC Nijmegen ve Fortuna Sittard'da forma giydi.

Burak Yılmaz'ın takım arkadaşıydı

Brezilyalı stoper Fortuna'da, şu anda Kayserispor'un hocası olan Burak Yılmaz'ın takım arkadaşıydı. 1.91 m boy ve 80 kilo ağırlığındaki Rodrigo, aynı zamanda güçlü ve ayaklarına hakim bir oyuncu.