Sinan Ateş davasında tahliye kararı çıktı! Ayşe Ateş tepki gösterdi: 'Zulümden masumiyet devşiriyorlar'

Sinan Ateş davasında tahliye kararı çıktı! Ayşe Ateş tepki gösterdi: 'Zulümden masumiyet devşiriyorlar'
Sinan Ateş cinayeti davasında tutuklu sanıklarından dönemin Cinayet Büro Amiri komiser Mustafa Ensar Aykal, adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ise tahliye kararına tepki gösterdi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da öldürülmesine ilişkin davada yeni bir gelişme yaşandı.

Cinayet soruşturmasında tutuklu yargılanan dönemin Cinayet Büro Amiri komiser Mustafa Ensar Aykal’ın tahliyesine karar verildi. Mahkeme heyeti Aykal’a yurt dışına çıkış yasağı getirdi.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yaşanan duruma tepki gösterdi.

"Zulümden masumiyet devşirmeye çalışırken hiç utanmıyorlar"

Ayşe Ateş'in paylaşımı şöyle:

"Bugün tahliye kararı verilen Mustafa Ensar Aykal, “o kadar üzülmüş ki” Sinan katledildikten sonra doğan yeğenine “Bengisu” adını vermiş. Adıyla yaşasın ancak Sinan’ın kızları Banuçiçek ve Bengisu bir ömür boyu babasız yaşayacak. Aykal, bunu bir an olsun aklından çıkarmasın. Öyle acımasız, öyle vicdansız, öyle utanmazlar ki zulümden masumiyet devşirmeye çalışırken hiç utanmıyorlar.

Geride kalan iki yetimin babası hakkında sayfa sayfa iftira yazarken yüzleri bir an olsun kızarmıyor. Sinan için adalet isteyenlerin bu şahısların paylaşımlarının altına “Adam mısın?” yazdığını görüyorum. Bırakın adamlığı, bunlar insan değiller. Bugün karanlık kumpanya kirli oyununu gece gündüz sergiliyor. Sergilesin. Ama bir gün bu oyunun perdesini adalet kapatacak. İşte o gün kim, hangi örgüte mensup hep birlikte göreceğiz. Senaristi de yönetmeni de figüranı da ışıkçısı da oyuncusu da o günü beklesin."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar