Sosyal medya fenomeni Fatma Soydaş tahliye edildi

'Dini değerleri aşağılama' suçlamasıyla tutuklanan ve yaklaşık 2 aydır cezaevinde bulunan Fatma Soydaş, tahliye edildi.

Sosyal medya fenomeni Fatma Soydaş tahliye edildi

GAZETE PENCERE - Sosyal medya paylaşımları nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve “dini değerleri aşağılama” suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Fatma Soydaş, 23 Temmuz'da cezaevine gönderilmişti.

Soydaş, yaklaşık 2 aydır bulunduğu Silivri Cezaevi’nden tahliye edildi.

TAHLİYE TALEBİNDE BULUNMUŞTU

Fatma Soydaş, daha önce yaptığı tahliye başvurusunda pişman olduğunu belirterek, “Yaptıklarımdan dolayı pişman mıyım? Evet... Tahliyemi istiyorum ve bundan sonra mütevazı bir hayat süreceğimin sözünü veriyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Soruşturma kapsamında Soydaş'ın TikTok ve Instagram hesaplarına da erişim engeli getirilmişti. Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla hesaplar Türkiye'den erişime kapatılmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar