Survivor'da tekmeli kavga: Sema diskalifiye mi edilecek?

Survivor'da tekmeli kavga: Sema diskalifiye mi edilecek?
Survivor All Star'da Sema ve Pınar arasındaki gerilim kavgaya dönüştü.Bu sezon olaylarıyla gündemden düşmeyen Survivor All Star'da yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Sema ile Pınar temaslı...
Survivor All Star'da Sema ve Pınar arasındaki gerilim kavgaya dönüştü.

Bu sezon olaylarıyla gündemden düşmeyen Survivor All Star'da yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Sema ile Pınar temaslı kavga ediyor.

Acun Ilıcalı yine acil durum konseyini topluyor. Kardeşini parkurda göremeyen Seda çok sinirleniyor.

Yeni bölümde Acun Ilıcalı Sema'ya verdikleri kararı açıklıyor. Survivor'da Pınar'ın önceki yarışmalardan birinde Sema'ya yönelik fiziki görümüyle ilgili yorumu gece saatlerinde adada kavgaya dönüştü. Yayınlanan fragmanda Sema'nın Pınar'ı ayağıyla tekmelemesi sonrası kavganın büyüdüğü görüldü.

Konsey'de ise Sema'nın gözündeki morluk dikkat çekerken Pınar ise ne durumda gösterilmedi. Nefise konseyde "Pınar sanıp hepimize tekme yumruk savruldu" dedi.

Atakan ise "Ağır bir tahrik vardı Sema'ya" ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı ise Sema'ya "Biz yaşadıklarımıza şok geçirdik" dedi.

Sosyal medyada da Pınar'ın ağır tahrikte bulunduğunu konuşulurken Sema'ya uzun süredir yapılanların yarışmacıyı bu noktaya getirdiği savunuldu. Kavgaya karışan yarışmacılarla ilgili kararın bu akşam açıklanması bekleniyor.