Tahliye edilen İlker Canikligil'den ilk mesaj: Bir süre telefondan uzak olmak istiyorum

Tahliye edilen İlker Canikligil'den ilk mesaj:  Bir süre telefondan uzak olmak istiyorum
"Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlamasıyla 26 Mart'ta tutuklandıktan sonra 7 Mayıs'ta tahliye edilen İlker Canikligil “Tüm mesajlara, desteklere çok çok teşekkürler. Bir süre telefondan uzak olmak istiyorum” dedi.

26 Mart'ta "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlamasıyla tutuklanan İlker Canikligil, tahliye edildi.

Canikligil tahliyesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı ilk mesajında “Tüm mesajlara, desteklere çok çok teşekkürler. Bir süre telefondan uzak olmak istiyorum” ifadesini kullandı.

Canikligil'in paylaşımı şöyle:

"Evet geri döndüm. Tüm mesajlara, desteklere çok çok teşekkürler. Bir süre telefondan uzak olmak istiyorum ve herkese tek tek teşekkür etmem imkansız ama yarın Habersizler’de görüşmek üzere!"

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar