Valiler Buluşması toplantısına Erdoğan katılmadı

Valiler Buluşması toplantısına Erdoğan katılmadı
Beştepe'de düzenlenen Valiler Buluşması toplantısına Erdoğan katılmadı.10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle Ankara-Beştepe'de düzenlenen Valiler Buluşması toplantısına Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan...
Beştepe'de düzenlenen Valiler Buluşması toplantısına Erdoğan katılmadı.

10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle Ankara-Beştepe'de düzenlenen Valiler Buluşması toplantısına Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katılmadı. Buluşmaya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Valiler Buluşması'nın açılışını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptı.

"Vatandaşıyla bir bir bardak çay içmeyen bir Vali asla başarılı olamaz"

Yerlikaya'nın açılış konuşmasından satır başları şu şekilde:

Bulunduğu şehrin kahvesinde, parkında, bahçesinde; vatandaşıyla birlikte bir bardak çay içmeyen, vatandaşının sevinciyle, hüznüyle bir kere bile hem hal olmayan,

bir kapıyı çalıp da, vatandaşının sofrasına diz kırmayan, garipleri kollayıp gözetmeyen, gece gündüz demeden milletinin yanında olmayan bir Vali, asla başarılı olamaz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 22 yıldır verilen mücadeleyi tek bir cümleyle özetlemek gerekirse: O söz: ‘’Millete hizmet’’ olur.

Bu mücadele; devlet ile millet arasına örülen duvarları kaldırma mücadelesidir. güçlü millet, güçlü devlet olma mücadelesidir.

Unutmayın sizler; huzurun, refahın, güvenin teminatısınız. Sokak sokak, cadde cadde ilinizi tanıyacak, bilecek, esnafla bir araya gelecek, millet için, milletin arasında, milletle beraber olacaksınız.

"Terörle, organize suç örgütleriyle, göçmen kaçakçılarıyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek"

Nihai hedefimiz büyük ve güçlü Türkiye’dir.

Bu hedefe de inşallah; bütün kurumlarımızın, bütün yöneticilerimizin fedakârlık ve üstün gayretleriyle ulaşacağız.

Terörle, o hainlerin iş birlikçileriyle, organize suç örgütleriyle, Zehir tacirleriyle, göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle, suç odaklarıyla mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek."