Yeniden Refah Partisi, İstanbul kararını yarın açıklayacak

Yeniden Refah Partisi, İstanbul kararını yarın açıklayacak
Yeniden  Refah Partisi, İstanbul'daki ittifak kararını yarın açıklayacak.Yerel seçimlere 2 ay kala Yeniden Refah Partisi'nin kritik aday kararı yarın belli olacak.İstanbul'da aday çıkarma kararını henüz vermeyen Yeniden Refah...
Yeniden  Refah Partisi, İstanbul'daki ittifak kararını yarın açıklayacak.

Yerel seçimlere 2 ay kala Yeniden Refah Partisi'nin kritik aday kararı yarın belli olacak.

İstanbul'da aday çıkarma kararını henüz vermeyen Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin genel merkezinde kararını duyuracak.

Dün AKP ve Yeniden Refah Partisi heyetleri bir araya gelmişti. Edinilen bilgiye göre görüşmede anlaşma sağlanamadı.  Partinin İstanbul’da aday çıkarması bekleniyor. Ancak AKP'den bu süreçte yeni bir adim gelmesi durumunda bunun değerlendirilebileceği kaydediliyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç geçtiğimiz günlerde “Biz ittifak sürecinin daha fazla uzaması düşüncesinde değiliz. 31 Mart yerel seçimlerine yönelik ittifak arayışlarına ilişkin Yeniden Refah Partisi'nin görüş ve yaklaşımı Genel Başkanımız sayın Fatih Erbakan tarafından cuma günü saat 14.30’da İstanbul'da düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacaktır” açıklamasını yapmıştı. Parti görüşme öncesi bu toplantıyı ertelemişti.

Elif Erbakan aday olacak iddiası

Gazeteci Barış Yarkadaş, Yeniden Refah Partisi ve AKP arasındaki görüşmeler henüz sonuçlanmazken, aday gösterilmesi durumunda bu ismin Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan olacağını söyledi.

Yarkadaş, TV100’deki yayında “İstanbul’da Yeniden Refah Partisi Adayının eğer çıkartırlarsa muhtemelen Elif Erbakan olacağı söyleniyor. Rahmetli Necmettin Erbakan’ın kızı ve Genel Başkan Fatih Erbakan’ın ablası. Yeniden Refah Partisi’nde konuşulan bu” ifadesini kullandı.