Yerel seçim öncesi 'oyumuz çöpe gidiyor' diye sitem eden DEM Partili vatandaş: İmamoğlu'na vereceğim

Yerel seçim öncesi 'oyumuz çöpe gidiyor' diye sitem eden DEM Partili vatandaş: İmamoğlu'na vereceğim
Barışın Sesi YouTube kanalının gerçekleştirdiği 'yerel seçimlerde kime oy vereceksiniz?' sokak röportajında vatandaşların farklı cevapları dikkat çekti. ''Oyumuz çöpe gidiyor'' diye sitem eden bir vatandaş DEM Partili olduğunu...
Barışın Sesi YouTube kanalının gerçekleştirdiği 'yerel seçimlerde kime oy vereceksiniz?' sokak röportajında vatandaşların farklı cevapları dikkat çekti. ''Oyumuz çöpe gidiyor'' diye sitem eden bir vatandaş DEM Partili olduğunu belirterek ''AK Parti'ye çalışmış oluyoruz o yüzden Ekrem İmamoğlu'na oyumu vereceğim'' dedi.

31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere 53 gün kala Barışın Sesi YouTube kanalının gerçekleştirdiği 'yerel seçimlerde kime oy vereceksiniz?' sokak röportajında vatandaşların farklı cevapları dikkat çekti.

DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı için adı geçen Başak Demirtaş, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum arasında kime oy verirsiniz sorusunu yanıtlayan vatandaşlar arasında bir vatandaşın sözleri gündem oldu.

DEM Partili olduğunu belirten vatandaş şöyle konuştu:

''Başak Demirtaş aday olursa ben DEM Partiliyim vermeyeceğim. Çünkü oyumuz çöpe gidiyor. İki yerde kaybımız oluyor. Biri İmamoğlu'nda bir de Başak Demirtaş'tan. Resmen AK Parti'ye çalışmış oluyoruz. İmamoğlu'na oy vereceğim.''