Yunusemre'nin yeni başkanı, AKP'nin israfını gözler önüne serdi: 'Borçlar yüzünden eşyaları satacağız'

Yunusemre'nin yeni başkanı, AKP'nin israfını gözler önüne serdi: 'Borçlar yüzünden eşyaları satacağız'
CHP'li Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, AKP'li eski başkanın yaptırdığı lüks odayı gözler önüne serdi. Yapılan israfa karşı çare arayan Balaban ise odadaki eşyaları açık arttırma satışa çıkartacaklarnı söyledi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinin CHP'li yeni Belediye Başkanı Semih Balaban, AKP'li eski başkan Mehmet Çerçi'nin yaptırdığı lüks odayla ilgili "İmkanlarım olduğu an daha mütevazı bir makam odasına geçmeyi tabii ki istiyorum. Bizim tarzımız değil, bizim hayatımız hep mütevazılıkla geçti” ifadelerini kullanmıştı.

Umduklarından da kötü bir ekonomik tabloyla karşı karşıyayız kaldıklarını ve ‘ateşten gömleği’ üzerlerine giydiklerini belirten Balaban, “6 aylık bir nefes alma zamanı istiyoruz sonrasında süreç en iyi şekilde vatandaşlarımızın lehine işleyecek. İcraatlerimiz ise halk meclisleri oluşturacağız” yaşanan durumu gözler önüne serdi.

"Eşyaları açık arttırma ile satacağız"

Balaban daha sonra ise lük makam odasının kapısını NOW TV’ye açtı.
Kendisine ziyarete gelen konuklarına AKP’li eski başkanın israfını gözler önüne seren Balaban, “Belediye çok borçlu olduğu için bu odadaki eşyaları açık arttırma ile satacağız” diye konuştu.