Yüzyüzeyken Konuşuruz’un eski gitaristine 6 yıla kadar hapis istemi

Yüzyüzeyken Konuşuruz’un eski gitaristine 6 yıla kadar hapis istemi
Sevgilisi Aybike Çelik’e şiddet uyguladığı iddiasıyla başlatılan Yüzyüzeyken Konuşuruz’un gitaristi Can Tunaboylu hakkındaki soruşturma tamamlanırken Tanboylu’nun kasten yaralama ve hakaret suçlarından 6 yıl 6 aya kadar...
Sevgilisi Aybike Çelik’e şiddet uyguladığı iddiasıyla başlatılan Yüzyüzeyken Konuşuruz’un gitaristi Can Tunaboylu hakkındaki soruşturma tamamlanırken Tanboylu’nun kasten yaralama ve hakaret suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapsi istendi.

Yüzyüzeyken Konuşuruz’un gitaristi Can Tunaboylu’nun sevgilisi Aybike Çelik’i darp ettiğine yönelik başlatılan soruşturma tamamlandı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Yüzyüzeyken Konuşuruz’un gitaristi Can Tunaboylu’nun o dönemki sevgilisi Aybike Çelik’in kendisine vurduğunu söylediği iddianamede, kollarıyla kendini koruduğu sırada elinin Çelik’e değmiş olabileceğini belirttiği anlatıldı.

Tunaboylu’nun yaralama kastı ile hareket etmediğini, kendisinin de yaralanmalarının olduğunu ve daha sonra birlikte kalmaya devam ettiklerini anlattığı da iddianamede yer aldı.