"Zaferin Rengi" filminin heyecanla beklenen vizyon tarihi yaklaşıyor

"Zaferin Rengi" filminin heyecanla beklenen vizyon tarihi yaklaşıyor
Türk spor tarihine damgasını vurmuş, Fenerbahçe'nin önemli futbol başarılarından biri olan ve milli bir zafer etkisi yaratan General Harington Kupası’nın şanlı hikâyesiyle yazılan; 1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek...
Türk spor tarihine damgasını vurmuş, Fenerbahçe'nin önemli futbol başarılarından biri olan ve milli bir zafer etkisi yaratan General Harington Kupası’nın şanlı hikâyesiyle yazılan; 1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylardan hareketle Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alan sezonun merakla beklenen filmi Zaferin Rengi’nin izleyiciyle buluşmasına sayılı günler kaldı.

Zaferin Rengi ne zaman vizyona giriyor?

16 Şubat’ta sinemalarda izleyici ile buluşacak

Zaferin Rengi oyuncuları kimler?

Harington Kupası’yla final yapacak olan filmin ana kahramanı, Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i yeni neslin yetenekli oyuncularından Kubilay Aka canlandırırken, Peyker rolünde Gülper Özdemir hayat verecek.

Ayrıca ekranların ve sinemanın güçlü oyuncularından Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera), Yılmaz Bayraktar (Yüzbaşı Bennett) ve Birce Akalay (Halide Edib Adıvar) da dönemin sembol siyasetçilerine, aydınlarına, askeri figürlerine ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat veriyor.

Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu Zaferin Rengi filmi, oyunculukları, dekor, makyaj ve kostüm tasarımlarıyla da izleyiciyi bir asır öncesinin İstanbul’una geri götürecek.