Zehra Güneş'ten Melissa Vargas'ın paylaşımına tepki: Oğlum bu ne?

Zehra Güneş'ten Melissa Vargas'ın paylaşımına tepki: Oğlum bu ne?
Fenerbahçe Opet'in başarılı voleybolcusu Melissa Vargas, sosyal medya hesabından Azer Bülbül'ün "İlle de Sen" şarkısını paylaştı, Zehra'nın o paylaşıma yanıtı ise güldürdü.Geçtiğimiz günlerde Çin'den Fenerbahçe Opet'e...
Fenerbahçe Opet'in başarılı voleybolcusu Melissa Vargas, sosyal medya hesabından Azer Bülbül'ün "İlle de Sen" şarkısını paylaştı, Zehra'nın o paylaşıma yanıtı ise güldürdü.

Geçtiğimiz günlerde Çin'den Fenerbahçe Opet'e transfer olan Melissa Vargas sosyal medyadaki paylaşımı ile olay oldu. Taraftarlar gönderiye yüzlerce yorum yaptı.

Vargas'tan Azer Bülbül paylaşımı

Melissa Vargas, Instagram üzerinden son olarak deniz kenarından iki fotoğrafını paylaştı. Vargas'ın paylaşımı için seçtiği şarkı ise gündem oldu. Milli yıldız gönderisine Muti ve Azer Bülbül'ün 'İlle de Sen' şarkısını ekledi. Fenerbahçe Opet oyuncusu paylaşıma "İmkansızız ama işte buradayız, birlikte imkansızız ve mümkün olanı başka güne bırakıyoruz" açıklamasını ekledi.

"Oğlum bu ne?"

Melissa Vargas'ın paylaşımı 230 binden fazla beğeni aldı ve 2 gönderiye 2 binden fazla yorum yapıldı. Yorum yapanlar arasında ise Filenin Sultanları'ndan Vargas'ın takım arkadaşları da vardı. Vargas'ın paylaşımı karşısında şaşıran Zehra Güneş gönderiye 'Oğlum bu ne' yorumunda bulunurken Elif Şahin ve Hande Baladın ise paylaşıma gülerek tepki verdi. Aslı Kalaç ise Melissa Vargas'ın şarkı seçimi için 'Mükemmel şarkı ya' dedi.

"Fenerbahçe'ye Vargas müjdesi"

Ali Koç, Çin Ligi'nin bitiş tarihi yüzünden Fenerbahçe Opet'e transfer olamayacağı söylenen Vargas'ın Fenerbhaçe Opet'e dönüşünün müjdesini şu sözlerle verdi: "Voleybol Federasyonu ve yöneticilerimizin çalışmaları, Vargas'ın menajerlik şirketinin biraz itmesiyle birlikte Melissa Vargas'ın takıma döneceğini açıklıyorum. Lisans işlemleri tamamlandı. Kendisi hâlâ sakat, yeni yeni oynamaya başladı. İnşallah Mart ve Nisan aylarında bize katkı sağlayacak. Bu transferin maliyeti oldu. Bize destek veren sponsorlarımıza teşekkür ediyorum."

.