Zonguldak'ta otomobil tamircisi ile müşteri arasında iddialı çekişme

Zonguldak'ta otomobil tamircisi ile müşteri arasında iddialı çekişme
Zonguldak'ta, Gürkan Hepkaya (36) adlı bir kişi, arıza nedeniyle tamirciye bıraktığı aracının, motor ustası Şaban Özdemiroğlu'nun (44) kişisel işlerinde kullanıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Usta Şaban Özdemiroğlu...
Zonguldak'ta, Gürkan Hepkaya (36) adlı bir kişi, arıza nedeniyle tamirciye bıraktığı aracının, motor ustası Şaban Özdemiroğlu'nun (44) kişisel işlerinde kullanıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Usta Şaban Özdemiroğlu ise kendisine iftira atıldığını öne sürerek Hepkaya hakkında şikayette bulundu.

Gürkan Hepkaya, aracını 2 hafta önce motorda su kaçağı nedeniyle Şaban Özdemiroğlu'nun oto tamirhanesine götürdü. Ancak aracın tamir edilmesinin ardından tekrar arızalandığını fark eden Hepkaya, otomobili tamirhaneye tekrar götürdü.

Birkaç gün sonra tanımadığı bir numaradan arandığını ve aracının hatalı park edildiği söylendiğini öğrenen Hepkaya, aracının tamirhanede olmadığını fark ederek polise başvurdu ve Özdemiroğlu'nun aracı kişisel işlerinde kullandığını iddia etti. Polis eşliğinde aracını geri alan Hepkaya, şikayetçi oldu.

Hepkaya, yaşadığı süreci şu şekilde anlattı:

"Aracımı tamir etmek için ustayı aradığımda, 'Arabayı test ediyorum, hastanede birini ziyarete geldim' yanıtını aldım. Ancak aracı aldığımda su eksik uyarı lambasının yanmasıyla tekrar ustayı ziyaret ettim ve aracın durumunun kötüleştiğini söyledim. Bir süre sonra aracımı hafta sonu almak istediğimde, ustanın bulunmadığını ve aracımın da olmadığını öğrendim. Ustayı tekrar aradığımda, test ettiğini ve işlerini yapmak için kullandığını öne sürdü. Bu durum üzerine aracımı almak istediğimi belirttim ancak usta aracı vermeyerek anahtarlarını alıp gitti."

Özdemiroğlu ise iddiaları reddederek, aracı tamir edip fiyat verdiğini ve müşterinin indirim istediğini, bunu kabul etmeyince iftira atmaya başladığını söyledi. Olayı anlatırken, müşterinin iftira attığını ve kendisinin düzgün bir esnaf olduğunu vurguladı.