ABD’deki Epstein davasında ikinci intihar!

ABD’deki Epstein davasında ikinci intihar!
ABD’de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasına ilişkin ikinci intihar gerçekleşti. Fransa'da tutuklanan...

ABD’de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasına ilişkin ikinci intihar gerçekleşti. Fransa'da tutuklanan eski Fransız model ajansı yöneticisi Jean-Luck Brunel (74) de yattığı cezaevinde ölü bulundu.

ABD’de çocuklara yönelik cinsel saldırı ve fuhuş ağı kurmak suçlamasıyla tutuklanan yatırım fonu milyarderi Jeffrey Epstein'le suç ortağı olduğu iddiasıyla Fransa'da tutuklanan eski Fransız model ajansı yöneticisi Jean-Luck Brunel (74) de yattığı cezaevinde ölü bulundu. Ölüm nedeni intihar olarak açıklandı. Jeffrey Epstein de 2019'da New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde ölü bulunmuş ve kendisini astığı açıklanmıştı. 

74 yaşındaki Fransız iş insanı Jean-Luc Brunel 18 Aralık 2020'de Senegal'e gitmek üzere yola çıkmışken havalimanında cinsel saldırı ve insan kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.  Fransız yetkilileri 74 yaşındaki Jean-Luc Brunel'in Paris'teki La Santé Cezaevi'ndeki hücresinde gece 01:00'de yapılan devriye sırasında ölü bulunduğunu açıkladı. Brunel'in de Epstein gibi kendini astığı ileri sürüldü. 

TIKLAYIN I Epstein Davası'nda ismi geçen Banu Küçükköylü iddiaları yalanladı: İsim benzerliği olduğunu anlattı

TIKLAYIN I Mossad ajanı olduğu iddia edilen Jeffrey Epstein kimdir?

TIKLAYIN I ABD’deki Epstein dava dosyalarının 3’üncü kısmı da kamuoyuna açıklandı

TIKLAYIN I Epstein davasında yeni gelişme: İddianamede 2 Türk vatandaşının da ismi geçiyor

TIKLAYIN I ABD’deki Epstein davasında ikinci intihar!

TIKLAYIN I Epstein davasında İstismarla suçlanan Prens Andrew, para vererek kurtuldu