Metin Akpınar, kızlarına aylık 500 TL veriyormuş

Metin Akpınar, kızlarına aylık 500 TL veriyormuş
Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden iki kız babası olduğu ortaya çıkmış ve açıklamasında onlara maddi ve manevi destek olmaya çalıştığını dile getirmişti. Akpınar'ın DNA testinin ardından kızlarına aylık 500...

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden iki kız babası olduğu ortaya çıkmış ve açıklamasında onlara maddi ve manevi destek olmaya çalıştığını dile getirmişti. Akpınar'ın DNA testinin ardından kızlarına aylık 500 lira gönderdiği iddia edildi.

62 yıldır Göksel Akpınar’la evli olan ve çocuğu olmadığı bilinen usta oyuncu Metin Akpınar'ın, yıllar önce yaşadığı ilişkiden Duygu ve Sevgi adında ikizleri olduğu ortaya çıktı.

Akpınar, evlilik dışı doğan ve yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızları ilgili yaptığı açıklamada, “Yolumuz kesiştikten sonra onlara, eşim Göksel ile birlikte elimizden geldiğince maddi ve manevi destek olmaya çalıştık.” demişti.

“Metin Akpınar halktan değil kızlarınızdan özür dilemeli!” başlıklı bir yazı kaleme alan ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Metin Akpınar'ın ikiz kızlarına yaptığı maddi desteği öğrendiğini açıkladı.

Akay, "Ben maddi olarak yaptığı desteği de öğrendim. DNA testi ile kızların babası olduğu kanıtlanınca, Metin Akpınar ikiz kızlarına ayda en çok 500 TL göndermiş. Evet, koskoca Metin Akpınar’ın maddi destek dediği bu. Manevi destek ise hiç yok!” açıklamasını yaptı.