Metin Akpınar'ın kızı isyan etti: Yüklerimi de alır yaşarsınız

Metin Akpınar'ın kızı isyan etti: Yüklerimi de alır yaşarsınız
Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Nebioğlu,...

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Nebioğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla babası hakkında yaptığı paylaşımları eleştiren takipçilerine seslendi.

Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu.

Tek yumurta ikizleri, anneleri tarafından henüz iki aylıkken Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakılmış, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alınmıştı.

Nebioğlu, son olarak babasıyla ilgili paylaşımlarına gelen eleştirilere cevap verdiği bir yazısıyla gündeme geldi. Genç kadın, 13.5 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Hayranı gibi paylaşayım izin verirseniz"

"Bence hayranı gibi paylaşayım izin verirseniz tabii abilerim ablalarım, hayranı olmak daha kolaydı çünkü. Yüklerimi de bir zahmet alır yaşarsınız. Ben yeterince yaşadım. Hiç sorun değil."