Hulusi Akar koronavirüse yakalandığını açıkladı

Hulusi Akar koronavirüse yakalandığını açıkladı
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Önceki gün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter’dan yaptığı açıklamada koronavirüsün Omicron varyantına yakalandığını açıklamış, hastalığı...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Önceki gün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter’dan yaptığı açıklamada koronavirüsün Omicron varyantına yakalandığını açıklamış, hastalığı hafif geçirdiğini belirtmişti. Dün de Twitter üzerinden son durumla ilgili paylaşım yapan Erdoğan, evden çalışmaya devam ettiklerini açıkladı, “Bugün de hastalığı hafif şekilde geçiriyor, Emine Hanım’la birlikte çalışmalarımıza evden devam ediyoruz” dedi.


Erdoğan’ın ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi, Perşembe günü Ukrayna’ya resmi bir ziyarette bulunmuştu. Ziyarette Akar da diğer birçok bakanla birlikte Erdoğan’a eşlik etmişti. Ziyaretin ardından iki gün geçmeden Covid-19 testleri pozitif çıktı. Erdoğan’ın kurallar gereği yedi gün boyunca, yani gelecek hafta cuma gününe kadar karantinada kalması gerekiyor.

CHP'Lİ BAŞKANLAR GÜRÜN VE KARALAR COVID-19'A YAKALANDI

CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Covid-19’a yakalandı. Gürün, sosyal medya hesabından “Her zaman olduğu gibi görevimizin başında olup, genel tedbirler gereği çalışmalarımıza evden devam edeceğiz. Herkese sağlık diliyorum” paylaşımını yaptı.

‘BİRLİKTE ATLATACAĞIZ’
Zeydan Karalar da “Genel izolasyon tedbirleri gereğince, bir süre çalışmalarımı evden sürdüreceğim. Lütfen aşı ve hijyen tedbirlerimizi ihmal etmeyelim. Birlikte atlatacağız” ifadelerini kullandı.