Ahmet Hakan: Kılıçdaroğlu, bitirmişti bunu; ufak ufak devreye girdi

Ahmet Hakan: Kılıçdaroğlu, bitirmişti bunu; ufak ufak devreye girdi
Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugün yayımlanan yazısında CHP'nin ilçe kongresinde çıkan kavgayı ve CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal'ın bayılmasını köşesine taşıdı. Hakan, seçim yenilgisinden sonra...

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugün yayımlanan yazısında CHP'nin ilçe kongresinde çıkan kavgayı ve CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal'ın bayılmasını köşesine taşıdı. Hakan, seçim yenilgisinden sonra CHP'de her gün bir skandal patladığını savunurken "Eski kurultay kavgaları da ufak ufak devreye girdi" yorumunu yaptı. 

Hakan, şunları kaydetti:

"Gençler bilmez: 90’lı yıllarda CHP kurultayları olaylı geçerdi.

CHP’de epeydir sular durulmuştu. Hakkını teslim edelim: Kılıçdaroğlu, bitirmişti bunu. Kurultay kavgaları, parti içi itiş kakışlar pek olmuyordu.

Son seçim yenilgisinin ardından CHP’de hemen her gün bir skandal patlıyor. Bu arada eski kurultay kavgaları da ufak ufak devreye girdi.

Son görüntü Afyon’dan geldi. Videoyu izledim. Partinin iki milletvekili birbirine giriyor.

Bağırışlar, çağırışlar, hırsızlar dışarı sloganları, iki tarafa bölünme, üzerine yürüme falan. En sonunda Milletvekili Burcu Köksal bayılıyor. Burcu Köksal sıradan bir isim de değil. CHP’nin Grup Başkanvekili. Özlü söz: Geriye gidiş bir başladı mı arkası muhakkak geliyor."

İLGİLİ HABER: CHP Kongresinde Kavga: Milletvekili Burcu Köksal bayıldı!