Ahmet Hamdi Çamlı, zamları CHP’nin yaptığını iddia etti

Kamuoyunun ‘yeliz’ olarak tanıdığı, Erdoğan’ın eski şoförü 27. Dönem AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, AKP’nin yaptığı zamlardan dolayı CHP’yi suçladı.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Seçim yenilgisi ile birlikte AKP içinde yer alan bazı isimlerin sandıktan çıkan sonuçları kabullenmekte zorlanıyor. Kamuoyunun ‘yeliz’ olarak tanıdığı, Erdoğan’ın eski şoförü 27. Dönem AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, iktidara yakınlığıyla bilinen Akit Tv’ye katıldı. Çamlı, AKP’nin yaptığı zamlardan dolayı CHP’yi suçladı.

Çamlı’nın konuşması şu şekilde;

Bir ara demiştim ki zamlar çok oluyor. Tamam oluyor. Kabulleniyoruz, hükümeti biz yönetiyoruz. Sonra da dedim ki bu zamlardaki CHP’nin katkısı ne? Niye konuşmuyorsunuz? Sonrada hepsi çullandılar üstüme. Kılıçdaroğlu varya Kılıçdaroğlu. O zaman görevdeydi, Atatürk’ün koltuğunda oturuyordu. O bile dedi ki ‘ Ahmet Hamdi Çamlı dedi ki zamların müsebbini bulduk. CHP diye’ Siz yaptınız oğlum bunları. Gavurlaşmış, gavurlara özenti duyan bu kafalarınız çevirdi kardeşim. Evet yapılan her zamda senin payın var. Sen verdin çünkü bu topraklar. Bu ülkeyi siz yönetemediniz. Sizin fitne aklınız, midesi iki bacak arasından başka bir yerde çalışmayan o aklınız koca Osmanlı İmparatorluğunu, yerle yeksan eden akıl odur. O yerle yeksan oluştan sonra kaçmıştır elimizdeki o doğalgazlar. Eğer şimdi bunlara yapılan bir zam varsa, bu konuşulmayacak mı? Bunu konuşanın lafını ağzına tıkmaya mı çalışacaksın.