Akit TV, Karamollaoğlu’na yanıtı Cübbeli Ahmet üzerinden verdi: Gazze konusunda en büyük icraatı hükümet yapıyor

Akit TV, Karamollaoğlu’na yanıtı Cübbeli Ahmet üzerinden verdi: Gazze konusunda en büyük icraatı hükümet yapıyor
AKİT TV, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, Gelecek Partisi ile birlikte düzendikleri ortak grup toplantısında, "İktidar miting yapmaz, icraat yapar; adamlar uçaklarını gemilerini gönderirken siz sadece selam mı...

AKİT TV, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, Gelecek Partisi ile birlikte düzendikleri ortak grup toplantısında, "İktidar miting yapmaz, icraat yapar; adamlar uçaklarını gemilerini gönderirken siz sadece selam mı göndereceksiniz?" sözlerine kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü konuşmasıyla yanıt verdi.

'Cübbeli Ahmet' konuşmasında şu ifadelere yer veriyor:

"Şimdi ne diyor Temel Bey? Niye miting yapıyorsun (AK Parti) diyor. Sen hükümetsin icraat yapman gerekiyor. Ya adam (Erdoğan) miting yapıyor yine suçlu oluyor."

Karamollaoğlu'nun iktidarın düzenlediği "Büyük Filistin Miting" ile "Şov yapma peşinde" olduğu açıklamasına 'Cübbeli Ahmet', "Ya icraat yapmadığını mı zannediyorsun? En büyük icraatı Türkiye yapıyor şu anda. Daha bundan fazla ne yapacak. Hastane her yer bombalanıyor. Millet açlıktan ölüyor. Su bulamıyor. Hiç yemek yok. Çocuklar açlıktan öleceğiz diye yalvarıyor. E bunu görüyorsun daha ne duruyorsun İslam Cumhuriyeti. Adına İslam koymuşsun. Sen nasıl İslam Cumhuriyeti'sin. Müslümanları kurtarmada senin oturup yemek yemen haram" şeklinde cevap verdi.