AKP Siverek teşkilatında toplu istifa

AKP Siverek teşkilatında toplu istifa
Cumhurbaşkanı'nın danışmanı ve AKP MKYK Üyesi Kasım Gülpınar’ın AKP’den istifa edip Yeniden Refah Partisine geçmesinin ardından Urfa’da toplu istifalar sürüyor.Eski milletvekili Kasım Gülpınar'ın AKP’den istifa ederek...
Cumhurbaşkanı'nın danışmanı ve AKP MKYK Üyesi Kasım Gülpınar’ın AKP’den istifa edip Yeniden Refah Partisine geçmesinin ardından Urfa’da toplu istifalar sürüyor.

Eski milletvekili Kasım Gülpınar'ın AKP’den istifa ederek Yeniden Refah Partisine geçmesi AKP Siverek ilçe yönetiminde kriz yarattı. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı ve AKP MKYK üyesi Kasım Gülpınar, YRP'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Gülpınar'ın istifasının ardından AKP Siverek İlçe Yönetimi, kadın ve gençlik kolları üyeleri de topluca istifa etti. İlçe Başkanlığı olarak kullanılan binanın 20 yıllık tabelası indirildi.

"Gülpınar lehine istifa ettik"

AKP Siverek Gençlik Kollaraı Başkanı İhsan Konacak, istifaya ilişkin yaptığı açıklamada "2011'den beri sürdürdüğümüz tüm görevlerimizden değerli büyüğümüz Kasım Gülpınar lehine istifa ettik" dedi. Konacak, Gülpınar'ın mitingine katılınması için çağrıda bulundu.