AKP'li belediye başkanı, İmamoğlu ile görüntü veren muhtarı tehdit etmişti: Muhtarlığı yıkacak

AKP'li belediye başkanı, İmamoğlu ile görüntü veren muhtarı tehdit etmişti: Muhtarlığı yıkacak
Şirinevler Mahallesi Muhtarlığını basarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ağırlayan muhtar İbrahim Güzel'i tehdit eden Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır muhtarlık binasını yıkma kararı aldı.İstanbul Büyükşehir...

Şirinevler Mahallesi Muhtarlığını basarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ağırlayan muhtar İbrahim Güzel'i tehdit eden Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır muhtarlık binasını yıkma kararı aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bahçelievler ziyareti sırasında Şirinevler Mahallesi Muhtarı İbrahim Güzel'i de ziyaret etmesi üzerine, AKP'li Bahçelievler Belediyesi Başkanı Hakan Bahadır'ın muhtarlığa giderek İbrahim Güzel'e hakaretlerde bulunması sosyal medyada yayılan video ile gündem oldu.

Şirinevler Mahallesi Muhtarı İbrahim Güzel ise 30 Mayıs tarihinde yaptığı açıklamada “Şirinevler Mahalle Muhtarı olarak başıma gelecek her türlü olumsuzluktan Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır sorumludur” demişti.  

Muhtarlık yıkılacak

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, İbrahim Güzel “Muhtarlık binamız 12 Haziran’dan sonra yıkılacak. Belediyenin yıkım için gerekçesi ise ‘yeşil alanı genişletmek.’ Belediye Başkanı Hakan Bahadır, muhtarlığımıza geldiğinde bana ‘elimde kalırsın’ dedi. Başka yerlerde yaptığı açıklamalarda ise ‘o muhtara haddini bildireceğiz. Hesabını soracağız’ şeklinde konuştu” ifadelerini kullandı.