AKP’li Kadın Kolları Başkanı Yüksel’den Erdoğan’a: Rabbim çocuklarımın ömründen alsın, size versin

AKP’li Kadın Kolları Başkanı Yüksel’den Erdoğan’a: Rabbim çocuklarımın ömründen alsın, size versin
Ankara’da AKP’nin Ordu il, ilçe ve belediye başkanlarıyla toplantı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a AKP Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Turap Yüksel, “Rabbim çocuklarımın ömründen alsın, size versin” dedi.Cumhurbaşkanı...

Ankara’da AKP’nin Ordu il, ilçe ve belediye başkanlarıyla toplantı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a AKP Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Turap Yüksel, “Rabbim çocuklarımın ömründen alsın, size versin” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkentte, AKP’nin Ordu il, ilçe ve belediye başkanları ile toplantı yaptı. Ulubey İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Turap Yüksel’in Erdoğan’a "Rabbim benim çocuklarımın ömründen alsın size versin" sözleri dikkat çekti. Erdoğan ise Yüksel’e “Onların ömrüne ihtiyacımız var" diye yanıt verdi.

Bu anı sosyal medya hesabından paylaşan Yüksel, “Kutlu Davamız AK Partimizin Saygıdeğer Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyetimizin Cumhurbaşkanı, Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Ulubeyli hemşerilerimizin selam ve sevgilerini iletip, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ordu'da ve Ulubey'de en yüksek oyu almak için, gece gündüz demeden çalışacağımıza söz verdik.” ifadelerini kullandı.

23 Mayıs 2020'de düzenlenen AKP 137. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında dönemin AKP Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir de Erdoğan'a "Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin" demişti. Erdoğan da Demir’e "Haşa, Allah onları en güzel şekilde yetiştirmeyi nasip etsin" demişti.

Erdoğan’ın katıldığı bir programda, “Ömrüm size annemin ak sütü gibi helal olsun Cumhurbaşkanım" diyen AKP Bolu Belediye Meclis Üyesi Hacer Çınar ise daha sonra zamlara ve hayat pahalılığına tepki göstermişti. HAK-İŞ'e bağlı Öz-Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanı olan Çınar, İl Sağlık Müdürlüğü’nün önünde 21 Temmuz 2023'te düzenlenen basın açıklamasında, "Çalışıp hak ettiğimiz geriye dönük alacaklarımızın önemsenmemesine karşı sabrımız bitti, öfkemiz büyüdü" demiş, ardından AKP İl Başkanlığı’nın talebi üzerine istifa etmişti.