Akşener Yozgat'ta konuştu: İki tarafında kulağını hafifçe çekin

Akşener Yozgat'ta konuştu: İki tarafında kulağını hafifçe çekin
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Yozgat’ta teşkilat toplantısında konuştu. Kentin sorunlarından bahsederken "iki tarafından kulağından çekin" diyerek CHP ve AKP'yi işaret ettiAkşener, Yozgat’ta “kendi şehrimdeyim”...
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Yozgat’ta teşkilat toplantısında konuştu. Kentin sorunlarından bahsederken "iki tarafından kulağından çekin" diyerek CHP ve AKP'yi işaret etti

Akşener, Yozgat’ta “kendi şehrimdeyim” diyerek kentin sorunlarına değindi. Şeker fabrikalarının kapatıldığını ifade eden Akşener, Çimento Fabrikası’nın da satıldığını ve kentin sanayiden sosyal alanlara her anlamda geride bırakıldığı söyledi.

Akşener konuşmasının satır başları şöyle:

Yozgat’ta veli nimet olmanın yolu, seçmene dayatılanları ortadan kaldırmanın yolu iki tarafında kulağını hafiften çekmektir. İki kulağı birden çekmelisiniz. Eğer çekerseniz sizden oy talep eden kişi kendine çeki düzen verir. Namaz kılmak için bir otele gittik buraya gelene kadar sayın başkana ne yapılması gerekiyor onları konuştuk. Lütfullah Kayalar buradan seçildi. Karşılık için Ankara’dan geri gelip sizden oy istedi. Kayalar’ın tek isteği size hizmet.

Emekli maaşları

İYİ Parti olarak biz sıkıntıları kamuoyuna sunuyoruz. Dükkan dükkan gezdim 5 ayrı emekli maaşı olduğunu öğrendim. Bizim talebimiz en düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olmalıdır. Diyecekler ki para nerede? Biz de her şeye para buluyorsunuz diyoruz. ANKA Park'a harcadığınız parayla tüm öğrencilere yemek verebilirsiniz. İsrafın dışına çıkın seçmene odaklanın Yozgat'a odaklanın. Yozgat'ta şu anda kaç kişinin yardım aldığını söylesem şoka girersiniz. Böyle bir noktada Yozgatlı cezalandırmalı. Yozgatlı işsizliğe karşı iktidarı cezalandırmalıdır. YSK'da yapılan kura çekiminde 1 ampul 2 yanında biz güneş yan yana çıktı. İktidardan hizmet gelsin istiyorsanız bunu değiştirin. Ampulün elektriği kesilsin kesin elektriğini.  

Suçlamalar

Arkamızdan çok konuşuldu, FETÖ’cü dediler tutmadı. Ermeni dediler, Türkmen’im ben diyerek mahkemeye verdim o da mahkeme kararı ile tescillendi.

Sonra PKK’lı dediler sonra baktık PKK’nın adamı çıkıp Meral Akşener’i hapsedin Öcalan’ı çıkarın dedi. Bir insana ne için bunlar söylenir? Bu iftiralar niye atılıyor? Anlamı şu; biz yeni bir yol milletimizin özne olduğu bir siyasi anlayışı, Yozgatlıların merkezinde olduğu işsizlerin sesi olmak için çıktık.

Biz mümin gördüğümüz çok kişinin dalına basmışız. Bunu gördük. Sizden arkadaşlarım için oy istiyorum.