Akşener’in 'mertçe cinayet' çıkışına Ayşe Ateş'ten destek: Bunun adı namertlik değil de nedir?

Akşener’in 'mertçe cinayet' çıkışına Ayşe Ateş'ten destek: Bunun adı namertlik değil de nedir?
Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in 'mertçe cinayet' sözlerini alıntılayarak, "Beni takip ettirdiler, telefonumu dinlettiler. Bunun adı namertlik değil de nedir?İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in...
Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in 'mertçe cinayet' sözlerini alıntılayarak, "Beni takip ettirdiler, telefonumu dinlettiler. Bunun adı namertlik değil de nedir?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yerel seçim çalışmaları için gittiği Sivas’ta Sinan Ateş cinayeti hakkında sarf ettiği, “Biz geçmişimizde siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi” sözlerinin yankısı sürüyor.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından Akşener'in sözlerini alıntılayarak paylaşım yaptı.

"Mertlik değil de nedir"

Sinan Ateş'in öldürülmesi sonrası kendisinin de takip edildiğini ve telefonlarının dinlendiğini belirten Ayşe Ateş, "Çocuklarıma ve bana bir gün bile huzur vermediler, vermiyorlar. Bunun adı alçaklık, korkaklık yani namertlik değil de nedir?" diye sordu.

"Çocuklarıma ve bana huzur vermediler"

Ayşe Ateş paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Eşimi, çocuklarımın babasını sokak ortasında iki torbacıya katlettirdiler, yetmedi. Doymadılar, tatmin olmadılar. Sinan, öte âleme göç ettikten sonra bile hakkında attıkları iftiralara, söyledikleri yalanlara sarılmaya devam ettiler. Dirisine yapamadılar, ölüsünü itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Bu da yetmedi beni takip ettirdiler, telefonumu dinlettiler, evimin fotoğraflarını çektirdiler. Çocuklarıma ve bana bir gün bile huzur vermediler, vermiyorlar. Bunun adı alçaklık, korkaklık yani namertlik değil de nedir?"